čtvrtek 16. ledna 2014

Vlasová kosmetika pro velmi ponočené vlasy, která opravdu zabírá ....

Ten kdo si rád barví vlasy a to hlavně na světlejší tóny nebo přímo z tmavé na blond musí počítat s tím, že se mu vlasy po delší době barvení zničí. Opravdu zničí. Začnou se lámat, protože vlasy jsou suché, nepružné, prostě mrtvé a nerostou.

Nejlepším řešením asi je, se nechat ostříhat z dlouhýzh vlasů na krátké vlasy a už nebarvit, nebo aspoń né tak razantně. Já si vlasy nechala ostříhat, protože si myslím, že už nebylo možno vlasy zachránit. Pokavaď nechcete přijít o své dlouhé vlasy, možná šáhnete po nějaké vlasové kosmetice. Né každá je opravdu dobrá, ale dám Vám sem nějaké fotky šamponů, které používám a s kterými mám dobrou zkušenost.


Výrobky Cien z Lídlu - šampón Cien s kombinací Cien kondicióner pro zničené vlasy je velmi dobrá volba, ale na extra poničené vlasy už pomoct nedokáže. Na mírně zničené vlasy a často barvené ale není špatný.




Černá sada Gliss Kur od firmy Schwarzkopf je absolutně nejlepší volba, opravdu pomáhá, můžete střídat balzám, masku v kelímku a šampón. Tato řada je velmi dobrá pomáhá zregenerovat vlasovou strukturu jak z povrchu tak zevnitř vlasu. Od této firmy mám ještě vyzkoušenou sadu žlutou na roztřepené konečky, posiluje vlasy, červená řada je na barvené vlasy - chrání barvu a oživuje lesk. Potom znám ještě béžovohnědou sadu, ta je na suché vlasy. Podle mého názoru, je nejlepší volba tato sada, tahle černá je opravdu nejlepší.


Tenhle šampón jsem dostala dárkem k narozeninám, je od firmy Loreál, opět červená řada je jako vždy na barvené vlasy. 


Řada značky Syoss šampón pro barvené vlasy a šampón s regenerací bez kompromisů je taky dobrá volba, hlavně ten šampón v tubě, stojí do 120 kč a má opravdu dobré výsledky, nemůžu ho po Gliss Kuru vynachválit. Opravdu pomáhá zregenerovat vlasy.


Žádné komentáře:

Okomentovat